Bersekedudukan : D n Papa

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Bersekedudukan : D n Papa

Post by Tagey Kaka on Tue Dec 01, 2009 11:00 am

D n Papa bakal mengakhiri zaman bujang mereka tidak lama lagi. Mereka akan mula tinggal bersama di sebuah apartment terletak di Seri Kembangan. Adakah perbuatan mereka iaitu bersekedudukan mulia di sisi masyarakat??? Sungguh berani mereka berdua itu.... Sila post-kan sebarang cadangan atau komen berkenaan perbuatan mereka.
avatar
Tagey Kaka

Posts : 312
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : bangi
Humor : tebaek

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Sewious Duck on Tue Dec 01, 2009 11:02 am

Best gak ...... D.... x nyah beli bantal .... dah ade ready made bantal yg lembut & spoongy.... weeeeeeeeeeeeeeeee
avatar
Sewious Duck

Posts : 41
Join date : 2009-11-11
Location : Dlm hatimu...

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Kirana Bella Jolie on Tue Dec 01, 2009 11:03 am

haraaaammmmmm!!!!!!!
avatar
Kirana Bella Jolie

Posts : 103
Join date : 2009-11-10
Age : 31
Location : Cyberjaya
Humor : berbagai-bagai...!

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Tagey Kaka on Tue Dec 01, 2009 11:03 am

bukan setakat head pillow....but also bolster....wow.....
avatar
Tagey Kaka

Posts : 312
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : bangi
Humor : tebaek

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by tuck! on Tue Dec 01, 2009 11:06 am

mcm kat umah aku jek..xpe2..kalo aku dgr pape aku gtau kat korg..hahahahha
avatar
tuck!

Posts : 23
Join date : 2009-11-10
Age : 32
Location : ANYWHERE...

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Tagey Kaka on Tue Dec 01, 2009 11:09 am

haha....hopefully x dgr sore D mengerang kesakitan.... Laughing
avatar
Tagey Kaka

Posts : 312
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : bangi
Humor : tebaek

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by tuck! on Tue Dec 01, 2009 11:10 am

hahahahaha i hope sooo..
avatar
tuck!

Posts : 23
Join date : 2009-11-10
Age : 32
Location : ANYWHERE...

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Sewious Duck on Tue Dec 01, 2009 11:11 am

xde pape yg blh berlaku kot .. takot bangunan runtuh je...
avatar
Sewious Duck

Posts : 41
Join date : 2009-11-11
Location : Dlm hatimu...

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by tuck! on Tue Dec 01, 2009 11:15 am

btol gak 2...
INI SERRRIIOOUUSSS....
wonderpets2..
kami dtg..menyelamatkan sheraz dan d yg kesusahan...
kami xbesar dan kami xkuat
bile berkerjasama semua jd mudah...
yeaahhh! wonderpets..

mari kita raikan dgn daun salari..hahahah
avatar
tuck!

Posts : 23
Join date : 2009-11-10
Age : 32
Location : ANYWHERE...

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Tagey Kaka on Tue Dec 01, 2009 11:17 am

haha....kite kne provide dorg ngan katil konkrit.... memudahkan mereka ehm2.....tido....haha
avatar
Tagey Kaka

Posts : 312
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : bangi
Humor : tebaek

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by tuck! on Tue Dec 01, 2009 11:18 am

dr ko provide katil kat diorg bek ko bli kat aku jek
avatar
tuck!

Posts : 23
Join date : 2009-11-10
Age : 32
Location : ANYWHERE...

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Tagey Kaka on Tue Dec 01, 2009 11:22 am

dorg newlyweds....mst la bg adiah....haha.....perkahwinan terlarang
avatar
Tagey Kaka

Posts : 312
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : bangi
Humor : tebaek

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Sewious Duck on Tue Dec 01, 2009 11:26 am

hahah. perkahwinan terlarang....

hopefully nothing happen....

jgn risau kwn2 sekalian..... tubuh papa bear bkn mcm tubuh jennifer ... xde pape yg akan berlaku..
avatar
Sewious Duck

Posts : 41
Join date : 2009-11-11
Location : Dlm hatimu...

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Tagey Kaka on Tue Dec 01, 2009 11:33 am

haha....but sometimes we didnt know others taste cane....maybe D suke org yg bertubuh gempal.....atau maybe Papa suke janggut d bibir....
avatar
Tagey Kaka

Posts : 312
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : bangi
Humor : tebaek

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Pembanteras Mahluk Halus. on Tue Dec 01, 2009 12:23 pm

Hahahahahhaha... terima kasih la kepada sume yg amik berat tentang perkahwinan kami...

Sebenarnye perkahwinan kami hanya perkahwinan kontrak... sbb nk cover perhubungan K dengan Bear... Ako hanya sebagai Tok Kadi...

K: Owh I can't wait to nenen Bear...

Bear: Owh I can't wait to "Hit" K...

Persoalannya: Mampukah K berjalan selepas di hentam Bear?

Kite kene kongsi ramai2 beli kerusi roda utk K... plaster sekali...
avatar
Pembanteras Mahluk Halus.

Posts : 306
Join date : 2009-11-11
Age : 33
Location : Opis la... mane lg...
Humor : Ako benci mahluk halus!!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Pembanteras Mahluk Halus. on Tue Dec 01, 2009 12:28 pm

Utusan Malaysia

3 Nov, Sri Kembangan - Hospital Serdang di sini melaporkan bahawa berlakunya kes penderaan suami isteri apabila pasangan pengantin baru, Khairul Nizom dan Mohd Sheraz nawi dilaporkan menjalankan hubungan s*ks songsang atau lebih dikenali sebagai "Bizzare".

Si Isteri, Khairul Nizom di lapor kan terpaksa menerima 99 jahitan di tttooootttt... setelah di hentam suami beliau. Beliau juga terpaksa menggunakan khidmat kerusi roda selama 2 bulan, memandangkan beliau terpaksa jalan terkangkang2.

Polis bagaimanapun enggan mengulas lanjut kejadian ini malah ingin join 3some bersama mereka.
avatar
Pembanteras Mahluk Halus.

Posts : 306
Join date : 2009-11-11
Age : 33
Location : Opis la... mane lg...
Humor : Ako benci mahluk halus!!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Tagey Kaka on Tue Dec 01, 2009 2:12 pm

4 Nov, Desaminium Sri Kembangan - Satu kejadian pelik tetapi benar telah berlaku disini malam tadi. Mohd Sheraz yang baru sahaja bercerai dengan isteri gay-nye iaitu Khairul nizom telah sekali lagi menjalinkan hubungan yang teramat songsang bersama kekasih barunya dikenali sebagai Danial, 24 tahun berasal dari Keramat.

Ketika mereka dicekup di kediaman mereka disini malam tadi kelihatan Danial sedang menyoyot nenen Mohd Sheraz. Jurucakap polis malam tadi berkata mereka terasa amat loya lalu berpakat untuk muntah beramai2 di tempat kejadian. Kedua-dua suspek tidak berpakaian dan hanya memakai spenda scuba. Pelik tapi Benar.

Saksi juga mengatakan bahawa mereka terdengar suara lelaki mengerang kesakitan. Perkataan seperti aaahhhh, oohhhhh, more D more D more D, i cum i cum i cum dapat didengari oleh jiran mereka.
avatar
Tagey Kaka

Posts : 312
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : bangi
Humor : tebaek

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Haji Papa Bear on Tue Dec 01, 2009 2:22 pm

bangsat korang,sakit perut aku gelak :vodoo:

_________________

Kini aku berada di jalan yg benar~ Marilah kawan-kawan ku sekalian..

Join Me!! http://www.catcheye.com.my/join/?r=12615
avatar
Haji Papa Bear
Admin
Admin

Posts : 229
Join date : 2009-11-09
Age : 34
Location : Malaysia
Humor : :p

View user profile http://great6.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Pembanteras Mahluk Halus. on Tue Dec 01, 2009 2:24 pm

Lari!!!!! perut sheraz nk meletup!!!!
avatar
Pembanteras Mahluk Halus.

Posts : 306
Join date : 2009-11-11
Age : 33
Location : Opis la... mane lg...
Humor : Ako benci mahluk halus!!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Tagey Kaka on Tue Dec 01, 2009 2:33 pm

haha....selamat berumahtangga D n Pa
avatar
Tagey Kaka

Posts : 312
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : bangi
Humor : tebaek

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Sewious Duck on Tue Dec 01, 2009 2:35 pm

Tagey Kaka wrote:
Ketika mereka dicekup di kediaman mereka disini malam tadi kelihatan Danial sedang menyoyot nenen Mohd Sheraz.


OMG.... ganas btol D ni...
avatar
Sewious Duck

Posts : 41
Join date : 2009-11-11
Location : Dlm hatimu...

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Tagey Kaka on Tue Dec 01, 2009 2:41 pm

haha....WTF.....D truk2....cane bley masuk paper ni....
avatar
Tagey Kaka

Posts : 312
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : bangi
Humor : tebaek

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Haji Papa Bear on Wed Dec 02, 2009 1:25 pm

Utusan Malaysia

2 Disember, Cyberjaya - Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) berjaya menangkap 3 orang lelaki yang didakwa cuba menjilat pemilik restoran makanan di Cyberjaya. Pemilik restoran berkenaan mendakwa 3 lelaki berkenaan cuba menjilat2 beliau dengan rakus sekali,disebabkan tidak berdaya pemilik kedai berkenaan merelakan perbuatan melampau mereka.

Menurut pemilik restoran berkenaan,nama lelaki tersebut terdiri daripada D,K dan T. Nama sebenar mereka belum dikenalpasti. Suspek juga dikatakan menjilat sesama sendiri selepas selesai melakukan perbuatan tersebut. Polis dan pihak JAIS masih menyiasat perkara ini.

_________________

Kini aku berada di jalan yg benar~ Marilah kawan-kawan ku sekalian..

Join Me!! http://www.catcheye.com.my/join/?r=12615
avatar
Haji Papa Bear
Admin
Admin

Posts : 229
Join date : 2009-11-09
Age : 34
Location : Malaysia
Humor : :p

View user profile http://great6.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Tagey Kaka on Wed Dec 02, 2009 2:25 pm

Bacaria

3 Disember, Cyberjaya - "Saya terasa amat berpuashati dengan layanan yang telah diberikan oleh ketiga-tiga org jejaka mantap kepada saya. Saya terasa amat puas. Ketiga-tiga mereka memang hebat." Itulah pengakuan ikhlas lagi tergempar daripada pemilik restoran di Cyberjaya.

Utusan Malaysia telah mengeluarkan artikel yang mengatakan die dicabul akan tetapi Bacaria dapat membuktikan bahawa pemilik restoran itu rela. Pemilik restoran tersebut yang lebih dikenali sebagai Mak Teh (bukan nama sebenar) amat mengagumi kehebatan ketiga-tiga lelaki terbabit .

D, K dan T telah memuaskan nafsu seorang anak dara tua yang kesunyian. Itulah antara kata-kata yang dapat didengari dari mulut Mak Teh. Oleh itu, beliau ingin menarik balik dakwaan beliau supaya ketiga-tiga lelaki tersebut dapat kembali mengunjungi restoran beliau dan Mak Teh sendiri akan memberi layanan khas ala-ala tip top kepada ketiga-tiga lelaki tersebut.

Kami cuba untuk menemuramah ketiga-tiga lelaki tersebut tetapi dihalang oleh orang gaji mereka yang berasal dari Medan, Sherustrowardoyo. Tetapi salah seorang daripada lelaki tersebut berkemungkinan besar D telah menjerit daripada tingkap bilik air rumah beliau dan berkata "Makan free la kita".
avatar
Tagey Kaka

Posts : 312
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : bangi
Humor : tebaek

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by MizzHyukJae~sshi on Wed Dec 02, 2009 3:07 pm

Nnt aku tlg anta post2 korg ni kat paper eyh? hebat la korg.. tak sangka ada bakat jd reporter..

hebat hebat hebat..
avatar
MizzHyukJae~sshi

Posts : 103
Join date : 2009-11-10
Age : 33
Location : cyberjaya
Humor : Eunhyuk is my boyfriend!!

View user profile

Back to top Go down

Re: Bersekedudukan : D n Papa

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum